№
з/п
|
Район (місто)
|
Найменування
|
Адреса місця розташування
|
Перелік лабораторних та інструментальних досліджень, кількість проб
|
Термін відвідувань (візитів)
|
Кратність моніторингових відвідувань (візитів)
|
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
|
1
|
Коропський
|
Билківський психоневрологічний інтернат відомства Чернігівського головного управління праці та соціального захисту населення.
|
с. Билка
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1
Інструментальні вимірювання:
параметри мікроклімату всього – 12
освітленість – 6
Харчові продукти на мікробіологічні показники - 2
Овочі на вміст нітратів – 2
Обстеження персоналу харчоблоку та роздаток на кишкову групу інфекцій
|
ІІІ квартал
|
1р/рік
|
|
2
|
Коропський
|
Понорницький
психоневрологічний
інтернат
|
с. Понорниця
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1
Інструментальні вимірювання:
параметри мікроклімату всього – 12
освітленість – 6
Харчові продукти на мікробіологічні показники -2
Овочі на вміст нітратів – 2
Обстеження персоналу харчоблоку та роздаток на кишкову групу інфекцій
|
ІІ квартал
|
1р/рік
|
|
3
|
Коропський
|
Територіальний
центр соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян та пенсіонерів (стаціонарне відділення)
|
с. Нехаївка
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1
Інструментальні вимірювання:
параметри мікроклімату всього – 9 освітленість - 3
|
ІV квартал
|
1р/рік
|
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
|
|
Коропський
|
Територіальний
центр соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян та пенсіонерів (стаціонарне відділення)
|
с. Нехаївка
|
Харчові продукти на мікробіологічні показники -2
Обстеження персоналу харчоблоку та роздаток на кишкову групу інфекцій
|
ІV квартал
|
1р/рік
|
4
|
Коропський
|
Територіальний центр соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян та пенсіонерів (стаціонарне відділення)
|
с. Шабалінів
|
Вода питна на м/б та показники – 1;
Вода питна на сан-хім. показники – 1
Інструментальні вимірювання:
параметри мікроклімату всього – 9
освітленість - 3
Харчові продукти на мікробіологічні показники -2
Обстеження персоналу харчоблоку та роздаток на кишкову групу інфекцій
|
ІV квартал
|
1р/рік
|